Subiect: Despre Sabat
View Single Post
Vechi 08.10.2009, 16:14:04
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
Aici mă văd nevoit să vă atrag atenția că Scriptura nu zice nici de duminică și nici de faptul că prima zi a săptămânii ar fi sfântă.

de ce va vedetzi nevoit? vi se surpa falsa constructzie? vi se inclina turnul? poi daca nu atzi citit sfarshitul celor 4 evanghelii
Mă văd nevoit din spirit de responsabilitate. Fraza întărită de mai sus rămâne valabilă. Nici la sfârșitul Evangheliilor nu scrie de duminică (scrie doar de prima zi a săptămânii) și nici că aceasta ar fi sfântă. Cu Sfânta Scriptură nu puteți dovedi așa ceva.

Citat:
Ba să avem pardon, când am "făcut sfinții de ocară"-Doamne iartă-mă?! Cât despre "împărații creștini", nu am nimic cu ei, doar de Constantin am zis cum istoria îl prezintă ca pe unul dintre cei mai mari ticăloși dintre cezari (și-a strangulat soția în baie și și-a ucis doi fii ai săi) în rest a fost băiat bun și sfânt
chiar shi in acest mesaj[/quote]

Păi spune dumneata, acesta este profilul unui sfânt? Înseamnă că toți criminalii istoriei au fost niste sfinți...

Citat:
deci e clar pe cine slujitzi, iar eu nu v-am cerut s-o veneratzi absurd ci ca sa n-o hulitzi dar iata ca o hulitzi pe fatza asha ca shi musulmanii socotind ca nu este nascatoare de Dumnezeu deci vedetzi voi de ce va veti numi voi, va vetzi chema ingerii lui antichrist?
A numi un om cu apelativulTeotokos e mai mult decât "venerație absurdă", e clar nume de hulă. Dumnezeu nu este născut, El există din veșnicii. Supranumele acesta este moștenit din cultele păgâne și nu are a face cu creștinismul.