View Single Post
Vechi 08.10.2009, 16:17:53
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Si totusi, eu cred ca aceasta diferenta de varsta conteaza, iar chestia ca varsta reprezinta doar o cifra este o pura resemnare, sau un pretext adus neconventionalului . Cunosc cateva cupluri cu astfel de diferente si constat in cadrul lor o evidenta neconcordanta in gandire, comportament si, chiar in aspectul emotional. Iar, din pacate, aceasta diferenta se apleaca mai degraba spre un aspect negativ si nu unul pozitiv, astfel oamenii incep prin a suferi...dupa ce pasiunea cea dintai se diminueaza.
Dar, aici poate fi vorba, mai degraba, de cuplurile de barbati in varsta alaturi de femei mult prea tinere si necoapte, in cazul de fata femeia fiind destul de matura, cred ca se poate vorbi de o relatie viabila, chiar daca diferenta este de 17 ani, varsta fiecaruia si experientele sunt ajunse la un nivel matur si astfel se poate ajunge la o relatie sanatoasa, dar mai ales fructuoasa, cu atat mai mult cu cat corectiile vietii si ale personalitatii s-au realizat din experientele precedente.
In mod normal, biserica admite diferenta maxima intr-un cuplu, de 8 ani, insa nu cred ca s-a tinut cont de aceasta vre-odata, gasind deseori acceptiunea spre cununarea cuplurilor cu diferente mari de varsta .
Oricum ar fi, detaliile conteaza la aceasta varsta, sau, pur si simplu te avanti pe premiza ca detaliile mai degraba impiedica fericirea si astfel iti asumi perspectivele .