View Single Post
Vechi 08.10.2009, 17:28:41
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Nu, nu suntem pe un topic dedicat homosexualitatii....
S-apoi, cine asociaza boala cu pacatul mancatului de dulciuri, caci, nu inteleg topcat ce vrei sa zici ? Cine spune ca este pacat sa mananci dulciuri ?
Apropos de mancatul in general, de mancatul asociat cu pacatul de a manca...Cu adevarat aceasta deprindere, fireasca, de altfel, tine de societatea in care te afli, fiindca, daca faci parte dintr-un trib care-si castiga existenta la limita dupa roadele naturii, atunci nu stiu cum se mai poate vorbi despre pacatul mancarii de frupt sau de post . Deci, pana la urma si aceasta credinta tine de libertate, de mediul in care te afli, dar si de educatia pe care o primesti. Si atunci...de unde incepe aceasta presupusa credinta, sau unde se limiteaza, unde se sfarseste ? Complicat !
Si totusi, nici de mancare nu este vorba in acest topic, ci de neputinta omului si nu numai ( caci si animalele detin aceasta...ei nu le-ar numi neputinta si nicicum ) de masturbare, mai ales in situatiile delicate pe care le-a exprimat aici Euftalia.
In mod paradoxal, sau mai degraba ironic si atat de ipocrit, toti, absolut toti oamenii sunt cuprinsi de neputinta in acelasi timp in care proclama desavarsirea si schimonosesc , ponegresc natura mama. Suntem oameni si nu ar trebui sa ne fie rusine de acest lucru atata timp cat rationamentul si lupta permanenta a vietii nu ne paraseste.
Cred ca inteligenta si evolutia ne-a modificat insasi conceptul de credinta...s-apoi, cine mai stie ce este aceia credinta cu adevarat ?
"pentru ce te-ai indoit putzin credincioaso?" asha ar spune poate Hristos din mila citind mesajul tau... iar eu pacatosul shi mancaciosul nu mai am ce sa zic cand shtiu cat sunt de neputincios in fatza propriei trufii mallahistice a oqqqlulhului caruia din betzshtie nu-i mai pasa shi sare mereu n-apoi in ballta... in starea aia "frumoasa"...

deci ai de grija sa nu te mai scufunzi caci credintza este Hristos cu Adevarat.