În prealabil postat de MarinaAlca
Cu lacrimi in ochi scriu si ma grabesc sa aduc multumire Sfantului Nectarie, Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru uriasul ajutor ce mi l-au dat si continua sa mi-l dea!!!!! Acum cateva minute am aflat vestea cea mare, minunea:
Dupa ce mama a fost anul trecut diagnosticata cu cancer colorectal(in stare destul de severa) si operata in regim de urgenta, a urmat terapia cu citostatice... la vremea respectiva, dupa operatie, la tomografie aparea ca mai are si 2 noduli crescuti:unul pe ficat si unul pe plaman!!!
Am crezut ca nu mai are multe zile de trait.Dar Dumnezeu in marea Lui bunatate a randuit altfel!Sora mea i-a adus ulei de la candela Sfantului Nectarie de la manastirea Radu Voda si a uns-o.Zi de zi l-am avut pe Sfantul Nectarie in gandul si in inimile noastre cu rugaciune fierbinte ptr insanatosirea mamei.
Iata ca a trecut un an si a trebuit sa refaca analizele aferente ptr monitorizarea bolii.Rezultatul testului de marker tumoral NU a iesit bun.Va puteti inchipui, cata tensiune, lacrimi, deznadejde pe noi toti.Si totusi, in nevrednicia mea, am continuat sa nadajduiesc ca Sfantul Nectarie nu ne va lasa.Ne-am rugat lui, cu vorbe putine, simple, dar venite din inimi frante, indurerate si iata ca azi, cand mama a fost trimisa sa efectueze tomografia ptr a vedea daca tumoarea s-a refacut sau daca exista metastaze, ce credeti dragii mei? Minune!!!!Nu numai ca tumoarea nu s-a refacut, dar si cei doi nodului gasiti anul trecut la ficat si plaman, au disparut.
Tomografia a iesit perfecta!!!!
Mama s-a ingrasat, are pofta de mancare si in ciuda altor afectiuni de care mai sufera, pot sa va spun ca e plina de vitalitate si pofta de viata ptr care sincer o invidiez.
Dumnezeu a lucrat si prin doctori, nu incape indoiala, le-a indrumat mana si mintea in timpul operatiei, le-a dat idei bune ptr a ii prescrie mamei un tratament adecvat.Din inima mea nevrednica,multumesc Sfantului Nectarie, fara de ajutorul caruia,mama nu ar fi putut fi atat de bine precum este acum.AMIN
|