View Single Post
Vechi 09.10.2009, 03:15:56
Hartford's Avatar
Hartford Hartford is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2005
Locație: USA
Religia: Ortodox
Implicit bucurie

Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca Vezi mesajul
Cu lacrimi in ochi scriu si ma grabesc sa aduc multumire Sfantului Nectarie, Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului pentru uriasul ajutor ce mi l-au dat si continua sa mi-l dea!!!!! Acum cateva minute am aflat vestea cea mare, minunea:
Dupa ce mama a fost anul trecut diagnosticata cu cancer colorectal(in stare destul de severa) si operata in regim de urgenta, a urmat terapia cu citostatice... la vremea respectiva, dupa operatie, la tomografie aparea ca mai are si 2 noduli crescuti:unul pe ficat si unul pe plaman!!!
Am crezut ca nu mai are multe zile de trait.Dar Dumnezeu in marea Lui bunatate a randuit altfel!Sora mea i-a adus ulei de la candela Sfantului Nectarie de la manastirea Radu Voda si a uns-o.Zi de zi l-am avut pe Sfantul Nectarie in gandul si in inimile noastre cu rugaciune fierbinte ptr insanatosirea mamei.
Iata ca a trecut un an si a trebuit sa refaca analizele aferente ptr monitorizarea bolii.Rezultatul testului de marker tumoral NU a iesit bun.Va puteti inchipui, cata tensiune, lacrimi, deznadejde pe noi toti.Si totusi, in nevrednicia mea, am continuat sa nadajduiesc ca Sfantul Nectarie nu ne va lasa.Ne-am rugat lui, cu vorbe putine, simple, dar venite din inimi frante, indurerate si iata ca azi, cand mama a fost trimisa sa efectueze tomografia ptr a vedea daca tumoarea s-a refacut sau daca exista metastaze, ce credeti dragii mei? Minune!!!!Nu numai ca tumoarea nu s-a refacut, dar si cei doi nodului gasiti anul trecut la ficat si plaman, au disparut.
Tomografia a iesit perfecta!!!!
Mama s-a ingrasat, are pofta de mancare si in ciuda altor afectiuni de care mai sufera, pot sa va spun ca e plina de vitalitate si pofta de viata ptr care sincer o invidiez.
Dumnezeu a lucrat si prin doctori, nu incape indoiala, le-a indrumat mana si mintea in timpul operatiei, le-a dat idei bune ptr a ii prescrie mamei un tratament adecvat.Din inima mea nevrednica,multumesc Sfantului Nectarie, fara de ajutorul caruia,mama nu ar fi putut fi atat de bine precum este acum.AMIN
Draga Marina iti spun si eu cu lacrimi in ochi ma simt fericita pentru fericirea ta si ma bucur nespus de vestea buna si ca mama ta se simte bine si i-au iesit analizele bine. Bunul Dumnezeu,Maica Domnului Sf Nectarie si toti Sfintii sa vegheze incontinuare pe mama ta si pe noi toti care ne rugam zi si noapte la ei. Sfintul Nectarie nu uita cind te rogi din inima infranta si bine ai facut ca te-ai grabit sa ne spui ca asta vrea si Sfintul sa stie toata lumea.
Doamne ajuta
Ca sa-l vezi pe Dumnezeu!

Last edited by Hartford; 11.01.2011 at 03:01:04.
Reply With Quote