View Single Post
Vechi 09.10.2009, 08:39:18
windorin's Avatar
windorin windorin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.10.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Anna Vezi mesajul
Eu am tot felul de spaime de astea din copilarie. Am trait toata viata cu ele. Atat in realitate cat si in vis. Nimic iesit din comun, insa tot felul de frici de astea. Dar nu tin minte sa fi avut vreodata vreo lucrare mare. Sa-mi fi ratat chemarile?
Stai linistita. Difera aceste vise urate de cele trimise de diavol. Nu stiu sa spun clar diferenta.

Aseara iar am visat ceva tulburator. Se facea ca merg spre locul in care vietuia o pustnica. Se afla dupa niste cladiri, intre niste copaci. Cum am dat coltul cladirii, un caine negru, cu dintii albi, iesiti in afara, maraia parca turbat. Dand sa'l sperii, parca mai mult venea spre mine. Este un caine negru, altfel decat un simplu vis urat, pe care l'am mai visat si altadata. Aveam un sac cu cereale (porumb si orz). In cele din urma, pustnica a aparut si cainele nu stiu unde a disparut. I'am dat sacul si s'a bucurat. Mie imi parea rau ca nu aveam mai mult in sac. Mi'a zis insa ca ajunge.

Comic poate, sau copilareste relatare.

Insa aceasta eu nu am luat'o ca simplu vis, ci ca lucrare a diavolului, spre a ma tulbura. Cainele acela negru este infiorator. Nu am intalnit nici unul in realitate pana acum. Doar recent, de vreo cateva zile am intalnit unul aproape identic si tot cu acel marait. Insa asta era normal. Acela din vis insa, este infiorator.

Pe cat putem sa nu luam aminte la vise. Vina, treaca, noi sa ne vedem de ale noastre.
Iar visele care ne tulbura sa fie spuse duhovnicilor.

Reply With Quote