View Single Post
Vechi 09.10.2009, 09:35:39
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu cunosc multe femei care sufera de tiroida Hashimoto(ca si mine ) care isi doresc din suflet un copil ,pe care l.ar creste si educa in credinta ,si totusi ... De ce vrea sa ne condamne societatea la durere permanenta ,in numele religiei ? aici chiar nu pot fii de acord cu cristiboss56,caci eu sunt UNA din acele FEMEI care isi doresc un bebelush !!!
mai sunt persoane care zic : dar infiaza draga ! ei bine NU ! nu vreau copilul altcuiva ,eu vreaU COPILASUL MEU! sa il simt cum creste in burtik ,cum da din picioruse ! sa ii vorbesc ,sa ii cant ,sa ii pun povesti etc ...
mai e un lucru: imi plac oamenii credinciosi ,dar de FANATICI ma feresc ! fanatismul nu e lucru bun ,si din cauza lui se ajunge la extreme ,care pot rani persoane !
Fani71 MULTUMESC ! DOAMNE AJUTA TOATE FEMEILE AFALTE IN PROBLEMA ASTA ! DOAMNE AJUTA-MA SI PE MINE !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote