View Single Post
Vechi 09.10.2009, 09:35:46
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Fa un exercitiu de sinceritate si spune-mi: cind a fost omul mai pacatos, in timpul ciumei din secolul 14, cind a decedat jumatate din populatia Europei, sau acum, cind speranta de viata este de aproape 80 de ani?
acuma cu sigurantza ca atunci de frica ciumei shi a mortzii striga omul dupa Dumnezeu... acuma insa, insanatoshitzi cu totzii prin grija shtiintzei, vaccinatzi obligator, ishi ashteapta cu totzii linishtitzi pensia shi varsta fireasca de 80 de ani pentru a muri, pentruca e firesc sa mori la batranetze... shi astfel e firesc sa ajungi in iad... ca asha face toata gLumea... deci acum pacatele nu mai conteaza... ca nu mai moare nimeni de la pacate... dar cineva e deja demult mort... sufletul shi Duhul dragostei sfinte din ei... nadejdea cea noua... caci ei cu totzii shi-au acceptat soarta... iadul cel veshnic shi nu mai fac nimic ca sa shi-o schimbe... caci e natural, e firesc, e sigur... asha patzim cu totzii... deci e destinul tragic al omului... al maimutzei cu coarne... asta este n-ai ce sa-i mai faci decat sa te descurci... sa supravietzuieshti cat mai mult... iar daca eshti prea batran atunci sa te eutanasiezi ca shi asha nu mai are rost sa te chinui...

deci omul progreseaza numai shi numai spre pacatuire avansata... acceleranta... Adam shi Eva a mushcat odata dintr-un mar trufindu-se shi apoi savarshind pacatul neascultarii iar acum noi, urmashii lor, pacatuim tot ce se poate pacatui cat mai des... zilnic, clipa cu clipa... shi ceea ce e ciudat este ca credem ca pacatul ne desavarsheshte... cand defapt doar paza shi necaderea in ispita te desavarsheshte shi nu curiozitatea morbida a poftlor cele rele... ce vin din necredintza shi lepadare de dragostea sfanta de Dumnezeu shi orishicare om... orishicare fiintza vie... caci OMUL este chipul cel sfant al Creatorului... al sfintei Treimi... dar asha cum zice parintele prooroc Arsenie Boca, omul chiar daca nu se trage din maimutza se indreapta cu pashi repezi spre ea... iar eu am completat sperand ca nu o sa se supere zicand, da, spre ea, spre maimutza aia cu coarne... care uneori in copac se masturbeaza ca un adevarat mallahist... caci shi maimutzele se masturbeaza... cu totul shi cu totul natural shi firesc... sau fac dragoste asha la comun, care cu care shi cine cu cine... le-am vazut... la o gradina zoologica... sarmanele erau inchise intre zabrele... dar pofta nu le trecuse... nu le pasa... asha cum alte animale ishi pierd toate poftele daca le inchizi... dar omul credincios trebuie sa-shi caute singur pushcaria, celula Adevarului... shi sa nu se mai uite la altzii printre zabrele... ca sa jinduiasca dupa vremelnicii shi deshertaciuni gLumeshti...

Last edited by vsovi; 09.10.2009 at 09:44:47.