Subiect: Tendinta
View Single Post
Vechi 09.10.2009, 11:58:31
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Uau, Topcat, suntem de acord cu faptul ca evolutionismul e total impotriva invataturilor Bisericii despre crearea si caderea omului! Nu exista cale de mijloc.

Uite ce se intampla, eu nu vreau sa conving pe nimeni de nimic; sufar eu de patima mandriei, dar sunt, totusi, realista, dar exista oameni cu har si chemare sa faca asa ceva. Eu una nu as putea sa ii impartasesc cuiva experienta mea personala care ma face in mod constant sa cred in Dumnezeu si in invatatura Bisericii. Steindhart are dreptate, experientele personale sunt intransmisibile. eu imi apar doar Biserica si credinta si daca nu mi-ar face placere acest schimb de replici mai mult sau mai putin inteligente cu Topcat, nu i-as mai da nicio importanta. Pe mine ma intereseaza sa cunosc ce crede un ateu inteligent ca el, tocmai pentru ca in ochii unui om foarte putin credincios (nu chiar ateu, ca Topcat) si "inzestrat" cu o gramada de pacate, am gasit certitudinea ca Dumnezeu ne-a creat pe toti.
mi-e simpatic Topcat si imi face placere sa il contrez (cand nu sunt prea iritata de niste absurditati), desi mi-e clar ca orice as spune eu si orice ar spune el, credintele noastre nu se schimba. Pentru asta e nevoie de ceva mult mai mare, dar minuni se intampla in fiecare zi. Eu sunt sigura ca Topcat va gasi candva calea spre Adevar si cand o va gasi, va crede din toata inima lui.