Subiect: Fecioria
View Single Post
Vechi 14.02.2007, 18:41:40
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Va_iubesc
Daca acesti oameni au stiut sa comunice timp de 10 ani, vor sti si in acest moment sa comunice si sa iasa din impas. Acest discurs legat de compatibilitatea la pat este al celor care doresc sa-si justifice pacatul desfraului cu chestii de genul "nu poti sa fii o viata langa un om cu care nu esti compatibil la pat". Dar ei nu stiu ca viata de aici e nimic pe langa vesnicie si nu mai stiu ca aceasta compatibilitate este tot un dar care e dat de Sus, adica tot de la Dumnezeu, Cel pe Care ei il ocolesc.

>Si poate da, risc o vesnicie in flacari, dar spiritului uman ii ajunge si o ora sa fie fericit.

Ce inseamna fericirea pentru tine, draga frate? Si cum ajungi intr-o ora la ea?

Elena
Fericirea inseamna sa ai o stare de spirit in care sa te simti cu adevarat implinit(nu vorbesc de nimic carnal), sa atingi un adevarat extaz, sa ajungi in adancurile propriei fiinte. Ceea ce vroiam sa mentionez era faptul ca mie cel putin mi-ar fi de ajuns sa traiesc o astfel de clipa, pe care am numit-o simbolic "ora", pentru ca nu multi reusesc sa simta asa ceva intr-o viata intreaga.(ideea nu imi apartine, am imprumutat-o dintr-o carte: Demonii de Dostoievski)
Legat de acel caz,cu 10 ani, a fost o pura supozitie, nu incercam sa imi justific absolut nimic :)
Reply With Quote