pentru topcat
[quote=ghemis;172280][QUOTE=ghemis;17227
Trebuie sa stii draga topcat ca marea majoritate dintre noi am fost atei.La mai toti ne-a placut sa gandim liber,sa avem propria noastra gandire,sa traim dupa bunul plac sau,dupa invatatura lumeasca,cea din scoli.Totusi multora dintre noi nu ne-am impacat cu ideea ca existenta acestei lumi si a tot ce ne inconjoara(cu o armonie si o ordine atat de precisa)sa fie rodul acelei celule venite din univers(univers care la randul sau are un echilibru,o armonie,o asezare rationala)si,fiecare dintre noi a cautat sa afle mai mult,sa descopere mai mult despre existenta noastra si a adevarului care sta la baza existentei noastre."CAUTA-TI SI VETI AFLA,BATE-TI,SI VI SE VA DESCHIDE".Acesta este indemnul Domnului Iisus Hristos.Cine doreste cu adevarat sa descopere adevarul,Dumnezeu ii v-a descoperi lui Adevarul.Acesta este si indemnul meu draga topcat,cauta adevarul in biserica si nu in alta parte,in tot felul de teorii darwiniste.Primul pas care trebuie sa-l faci este sa te debarasezi de acel "nor dinlauntrul tau",si lumina care se va revarsa va lumina calea ta,iti va descoperi tie adevarul.Ca sa te debarasezi de acel "nor"(demonii care inseala pe om)trebuie sa cauti un preot bun,sa ceri un indreptar de spovedanie(ca sa stii ce este pacatul si de cate feluri sunt)dupa care sa te spovedesti cu sinceritate de toate pacatele savarsite de tine pana in momentul de fata.Iti garantez ca vei vedea lucrurile cu totul altfel.Apropo de maimuta,nu mi-ai raspuns intr-un alt topic daca iti place mai mult sa te asemeni cu Dumnezeu sau cu o maimuta?Poate o sa-mi raspunzi acum.Dumnezeu sa ne ajute pe toti!
|