Subiect: ajutor de ajutor
View Single Post
Vechi 14.02.2007, 21:51:14
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Da intr-un fel ai si tu dreptate, dar cu ce ajutam noi lucrarea lui Dumnezeu daca ii incurajam, le dam de lucru cum zici tu, pe cei din Amazon sa taie incontinuu paduri numai pentru ca noi ne schimbam mobila la fiecare doi trei ani sau SUV-urile care ies din lease.

Chiar ieri seara Cooper360 prezenta pe CNN cum ne taiem singuri craca de sub picioare defrisind necontrolat padurile, plaminii planetei.

Nu mai tin minte cine spunea ca trebuie sa nu mai "ajutam" atit lumea a treia care de fapt este o mare minciuna. Toate aceste prioecte marete umanitare( venite de la lume) nu au fost privite cu ingaduinta de sfintii Parinti si pe undeva ii inteleg foarte bine. Pe africani i-am ajutat asa de mult incit copiii in zona Subsaharei IN FIECARE ZI in loc sa joace fotbal la prinz se duc la inmormintari ale parintilor care le mor de SIDA.
De asa ajutoare...mai bine ne lipsim.
Africa la ora actuala este un mare laborator al occidentului iar acele organizatii umanitare probabil ca nici nu stiu ce contin vaccinurile pe care le administreaza, vezi bulgaroaicele condamnate la moarte, care au infectat intentionat(dovedit in tribunal) cu SIDA nu stiu citi copii inocenti prin vaccinare.
Oamenii ca si restul de vietuitoare mai trebuie si lasati in pace, in plata Domnului sa-si vada de viata lor, nu marcati, catalogati, controlati, vaccinati...
Reply With Quote