View Single Post
Vechi 21.02.2006, 06:11:35
goby goby is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.02.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de alecsandru
Citat:
În prealabil postat de magdaiordache
Ce stiti despre aceasta forma de ocultism, "taietura de sub limba", care se practica pretutindeni si vindeca aproape orice? Eu pot oferi informatiile medicale pentru care procedura nu e recomandata, ba chiar poate avea consecinte tragice, dar ma intereseaza orice alte informatii (poate sunteti preoti si ati avut de-a face cu asta, poate ati fost "taiati sub limba" voi insiva sau persoane pe care le cunoasteti au avut de-a face cu asta, poate ati gasit ceva referiri in literatura sau pe net... poate aveti doar o parere personala...).
Iertati!
Doamne ajuta!
Pai te intreb eu pe tine!?
Aveau galbinare?Erau bolnavi la lingurica? Ii durea maiu?
Daca ai aflat despre acest mod de lecuire, scos din uz de ce nu te-ai interesat pe loc? Poate stiau mai multe!
dragul meu la ceea ce ai cautat tu raspun il vei avea: Numele meu e Goby si tatal meu a fost taiat sub limba de 2 ori si nimic se spune ca te face bine insa nu este adevarat e chestia ca lasa sa curga sangele ce trebuie scos candva ( donare)din cauza alcoolului mancari ne corespunzatoare si a mai multii factorii ce vin in contact cu organismul in cep sa iti dauneze la sanatate, asa zisa taiere sub limba nu face decat sa stopez o infectie... intelegi te poti taia de cel mult 4 ori iar a4a sar putea sa fie fatala. ori vei ramane mut intelegi biserica nu are ce sa iti faca... In aceasta treaba nu actioneaza decat medici(la vindecarea ta fie ea de orice natura) iar Dumnezeu Tatal ce te pazeste.Ai grija sa nu faci vreo prostie... Pazestete Si continua SA crezi in DUMNEZEU te salu si nu mai ine
Reply With Quote