Doamne ajuta!
Marina,ma bucur din suflet pentru mama ta si pentru voi si ma rog ca Bunul Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va intareasca in credinta.Ca numai astfel putem trece peste marile incercari ale vietii.Intradevar Sfantul Nectarie este grabnic ajutator si eu asemenea multor oameni nu voi inceta sa-i multumesc zi de zi si cate zile voi avea pentru faptul ca a mijlocit la Bunul Dumnezeu,Domnul Iisus Hristos,Maica Domnului ca eu sa ma insanatosesc sa ma fac bine.Nu stiu daca m-am rugat intotdeauna asa cum trebuie dar ceea ce stiu cu siguranta este ca rugaciunile mi-au fost ascultate.Si ma mai rog zi de zi pentru mine pentru cei dragi mie,pentru voi cei ce cititi si pentru cei care au nevoie de ajutor si nu stiu intotdeauna la ce usa sa bata.Asa am fost si eu pana in ziua in care am aflat ,nu intamplator,pentru ca nimic nu este INTAMPLATOR in viata aceasta,am aflat de Sfantul Nectarie,sfantul drag sufletului meu.MULTUMESC SFINTE NECTARIE ,multumesc ca esti aparatorul,ocrotitorul si indrumatorul meu,iti multumesc ca nu ma lasi sa cad atunci cand imi este greu,si ca ma ajuti sa gasesc rezolvare pentru orice ,pentru miracolele din viata mea.MULTULESC!DOAMNE AJUTA!
|