Doamne ajuta !
[quote=sophia;172438] " Ma critica unii f. puternic ...... ma intreaba ce caut, care este problema mea.
Imi reproseaza ca nu sunt crestina, ca ma revolt impotriva lui Dumnezeu si fac pacate in fata Lui.
.....fiecare avem nevoie de iubire, de blandete, de managaiere si intelegere si nu de zgaltaila si jignire.
Aici pe acest forum avem nevoie de o vorba buna, si sa mangaiem pe unul aflat in suferinta, nu sa-i dam in cap."
Draga Sofia, cand am intrat prima data pe acest forum crestin-otodox, am avut si eu multe intrebari, multe nedumeriri, multa nevoie de o vorba buna.
Imi aduc aminte ca la un topic, privind "Femeia in biserica", am afirmat ca atunci cand femeia este bolnava cu perioada, este spurcata si nu are voie sa intre in biserica. Doamne, ce mi-am mai auzit, ma luase spaima, am crezut ca am gresit forumul, dar apoi cu multa rugaciune, mi-am propus sa nu ma mai bag in seama cu nici o parere personala. Am citit tot ce ma interesa, am postat doar la topicul cu Rugaciuni, la Intamplari adevarate, si la praznuirea sfintilor dragi mie si familiei mele. Din diverse pelerinaje pe care le-am facut, am postat fotografii graitoare ale locurilor binecuvantate.
Uite ca au trecut mai mult de doi ani, si tot intru pe forum, citesc si trag invataminte. Incearca si tu si citeste cat mai mult, intra in topicuri vechi, ai ce invata, vei gasi multe raspunsuri la intrebarile tale. E doar o parere! Tu faci cum crezi!
Ar fi insa ideal, daca colegii nostri de forum, ar fi mai ingaduitori, ar da raspunsuri mai cu duhul blandetii, fiindca asa cum bine spui, toti oamenii avem nevoie de o vorba buna, de o mangaiere cand necazurile ne napadesc. Stim ca suntem pacatoase, nu asta vrem sa auzim ci un sfat care ne poate ajuta sa ne revenim, sa ne ridicam si sa cunaostem cat mai multe despre dreapa credinta, ca doar ne aflam pe un site crestin ortodox.
te imbratisez cu mult drag, icamilin