View Single Post
Vechi 11.10.2009, 14:28:20
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de laviniag23 Vezi mesajul
Pentru cei care nu stiu, vreau sa spun ca am pus intrebarea in urma unor evenimente neplacute ce mi s-au intamplat. E a 3 oara cand citesc psaltirea si infrunt greutati si cumpene. Mai exact? Prima data m-am despartit de sotul meu, exact la cateva zile dupa ce am inceput sa citesc(desi ne intelegeam perfect si aveam impreuna un copilas de o luna); a doua oara stiu ca a fost legat de parinti (certuri ingrozitoare cu ei) iar ultima data , adica acum 4 zile m-am certat din nou cu sotul meu (am fost din nou in pragul despartirii si asta dupa un an de cand am facut nunta si mergea iar totul bine).
Asa ca mie cel putin nu prea imi mai da mana sa o citesc. Poate nu sunt pregatita sufleteste pt o asa rugaciune. Prefer sa citesc acatiste. Ma simt mult mai bine si totul o ia pe fagasul normal.
Să nu te superi dar aș dori să te întreb următoarele;
- psaltirea pe care o citești este ortodoxă (asta în cazul în care ești creștin-ortodoxă)?
- ai un duhovnic sau un preot la care mergi și te spovedești și ai binecuvântare pentru împărtășanie sau ești sub canon?
- mergi la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie unde dai liturgie pentru vii și pentru morți?
- ți-ai cerut iertare de la cei pe care i-ai supărat sau te-au supărat?
- Ai pus pe la biserici și mănăstiri pomelnice pentru vii si pentru morții din familie?
Dacă ai făcut toate acestea măcar, nu are de ce să superea citirea psaltirii pe nimeni și nici să-ți pricinuiască supărări și necazuri.În caz contrar...va trebui să pui început de pocăință și mila și ajutorul lui Dumnezeu vor coborâ asupra ta și a familie tale după voi Sa.

Evanghelia de astăzi ne învață să așteptăm roadele celor semănate de Dumnezeu în noi,acestea fiind după calitatea pământului în care au fost semânate.
Reply With Quote