View Single Post
Vechi 11.10.2009, 15:09:16
laviniag23's Avatar
laviniag23 laviniag23 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Să nu te superi dar aș dori să te întreb următoarele;
- psaltirea pe care o citești este ortodoxă (asta în cazul în care ești creștin-ortodoxă)?
- ai un duhovnic sau un preot la care mergi și te spovedești și ai binecuvântare pentru împărtășanie sau ești sub canon?
- mergi la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie unde dai liturgie pentru vii și pentru morți?
- ți-ai cerut iertare de la cei pe care i-ai supărat sau te-au supărat?
- Ai pus pe la biserici și mănăstiri pomelnice pentru vii si pentru morții din familie?
Dacă ai făcut toate acestea măcar, nu are de ce să superea citirea psaltirii pe nimeni și nici să-ți pricinuiască supărări și necazuri.În caz contrar...va trebui să pui început de pocăință și mila și ajutorul lui Dumnezeu vor coborâ asupra ta și a familie tale după voi Sa.

Evanghelia de astăzi ne învață să așteptăm roadele celor semănate de Dumnezeu în noi,acestea fiind după calitatea pământului în care au fost semânate.
Multumesc pentru ultima invatatura preluata din Evanghelia de astazi.
Da, sunt ortodoxa, am un duhovnic, merg la biserica la slujba liturgica, nu mereu, ce-i drept, dau acatist pt vii si morti, pomelnice, repect sarbatorile, mai tin catoeodata post. Nu des, dar de cel putin 10 ori pe an.
Dar psaltirea refuz sa o mai citesc. Imi placea foarte mult chiar, dar dupa cum am spus, ma rezum la acatiste si alte rugaciuni.
Reply With Quote