View Single Post
Vechi 11.10.2009, 19:54:30
Fani71 Fani71 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2009
Locație: Bruxelles
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
Fani71 stiu ca si stresul influenteaza ,dc ai putea sa citesti mai multe despre tiroida hashimoto(ca sa ma intelegi ) ti-as multumi din suflet ! si atunci ,abia dupa ce citesti ,sa imi spui cum te-ai simti dc ai fi in locul meu ? Azi mi-a spus parintele M. ca D-zeu o sa le aseze el pe toate ,sa ii multumesc ca am un sot care ma iubeste enorm ...poate are dreptate ...o sa vb cu cristina ...eu iau hormoni sintetici,si crede-ma ca am cautat sa vad dc exista ceva natural pt mine ,dar la tiroida mea care nu mai secreta nici un hormon ,EUTIROX se numeste salvarea !
multumesc ,ca incerci sa ma ajuti asa cum poti !
Elena, m-am uitat putin, dar oricum eu nu sunt medic si nu stiu cum te-as putea ajuta mai mult decat cu incurajari.
Intr-adevar, esti binecuvantata de Dumnezeu daca ai un sot care te iubeste si il iubesti. Intotdeauna avem in viata si o problema sau mai multe, uneori grave, si sunt greu de purtat. Poate inainte sa il gasesti pe sotul tau iti doreai cu ardoare sa gasesti un asemenea barbat, iar acum ti se pare oarecum firesc ca el este langa tine. Daca i-ar fi viata in pericol, ti-ai da seama iarasi ce binecuvantare este. Si tot asa. Noi care avem copii nu ne dam seama poate si nu multumim destul lui Dumnezeu pentru asta... Ar trebui! Si sigur, ar trebui sa nu va judecam pe voi. Dar cred ca aici oamenii isi spun pur si simplu parerea, nu cred ca este nevoie sa te simti judecata sau condamnata.
Toate cele bune! Sa te ajute Dumnezeu sa ai copii!