Citat:
În prealabil postat de topcat
Nu e nici o ironie. De exemplu, la intrebarea ta "cine a pus bazele pamantului?", trecind peste faptul ca trebuie reformulata, pentru ca nimeni nu a pus bazele pamintului, intrebarea corecta e "cum s-a format pamintul", raspunsul il gasesti la ora de geografie de clasa t-spea.
Daca apoi ai avea curiozitatea sa citesti ceva despre evolutia prin selectie naturala, ai vedea ca nu exista o etapa a trecerii de la maimuta la om, nu maimuta s-a transformat in om ci stramosul lor comun, care intradevar semana mai mult cu o maimuta actuala decit cu omul actual dar nu era maimuta.
M-as fi dus si la ore de religie, insa acolo nu gasesti nici un raspuns.
|
in primul rand inveti in clasa a 5 si in clasa 9,dar in fine nu te mai tine memoria ,in al doilea rand eu te am intrebat din punct de vedere stiintific domnule stiinta...bazele pamantului si nu formarea lui pt ca acesta o gasesc in cartile de geologie si NU geogafie dar in fine te inteleg fiind verisor cu maimuta zice tot.......!si asa cum tu pui o multime de intrebari si primesti raspuns ar fi bine sa raspunzi si tu si sa nu te mai dai la fund zicand "Daca apoi ai avea curiozitatea sa citesti" eu poate nu am chef sa citesc si te intreb pe tine...asa CUM SI TU INTREBI LA RANDUL TAU.....dar NO COMENT!