View Single Post
Vechi 15.02.2007, 04:26:01
cozia cozia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.01.2007
Implicit

Eu cred ca daca criminalul de care vorbesti s-a hotarit sa se spovedeasca, el a facut deja un pas inainte catre ispasirea pedepsei. Duhovnicul lui ce face este sa-i ridice aceasta piatra de pe suflet, ii inlaturra valul rusinii de a-si privii semenii in fata si cred ca acest lucru ii va da acestui violator de care vorbesti, curajul sa se prezinte in fata autoritatilor, a comunitatii din care face parte si sa se caiasca in fata lor pentru atrocitatile comise si evident sa plateasca prin inchisoare pentru ce a savirsit. Diferenta enorma zic eu este ca o face cu o constiita mai eliberata si poate in timp prin intermediul Proniei Dumnezeiesti sa redevina un bun crestin si sa nu mai greseasca.
Preotii nostri au puterea Duhului Sfint ca sa ne vindece, sa ne ajute si ca urmare sa ne schimbe directia gresita, pacatoasa in care mergem.
Noi pe de alta parte trebuie sa ne incredem in Taina Spovedaniei si sa nu mai pacatuim, deoarece detinem resposabilitatea liberului arbitru si chiar si spovediti putem sa continuam sa pacatuim.
Reply With Quote