topcat: Nu e nici o discrepanta, nu stiu ce nu intelegi: primesti o pedeapsa vesnica pentru niste pacate nevinovate.
Omule, topcat e just sa platesti vesnic pt pacatele pe care le savarsesti in aceasta viata, pt ca esti condamnat atunci cand toata viata ai lucrat faradelegea, rautatea si pacatul si pt. tine este trasatura definitorie, ti-ai ales sa fii asa toata viata, nu doar o data, de doua ori, de 13 ori, etc.ti-ai ales sa fii asa prin defionitie sa fii rau si sa lucrezi raul cu toata fiinta si puterea ta, toata viata, sa distrugi totul in jur permanen. Pt aceasta dorire si lucrare a ta consecventa (nu accidentala, se iarta prin cainta si schimbare) de o viata, te-ai "orientat" - ti-ai ales- si culegi roadele faptelor tale! Deci meriti pedeapsa vesnica pt orientarea si rodirea faptelor tale de o viata! Intrucat tu ai ales sa lucrezi in slujba raului cu ostentatie si abnegatie, intrucat acolo unde nu exista lumina sigur este intuneric, unde nu este dreptate sigur este nedreptate, unde nu este bucurie este sigur tristete, unde nu este iubire este ceva rau, unde nu este D-zeu sigur este celalt raul prin defintie care aduce suferinta, jalea in vesnicie...pt.faptul ca noi cu buna stiinta am facut o alegerept toata viata, pt tot timpul ce l-am avut la dispozitite!
D-zeu care este lumina, dreptate, adevar si iubire sa te lumineze si pe tine sa intelegi, doar ca eu ma indoiesc ca intelegand vei recunoaste pt. ca ai sadita adanc in subconstient o mandrie (pacatul caderii ingerilor!) care nu te va lasa fie sa vezi , fie sa crezi, fie sa recunosti!
|