View Single Post
Vechi 12.10.2009, 21:44:53
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Noesisaa Vezi mesajul
Elena, steriletul inseamna practic avort. Practic impiedica ovulul fecundat sa ajunga si sa se lipeasca de uter ca sa se poata hrani si creste, embrionul moare. De asta Costel a avut reactia aia. Vezi ca si tu judeci la repezeala?
ok daca eu am judecat la repezeala ,desi nu am judecat ,decat m-am aparat ,caci a fost foarte urat ce a zis Costel ( Asa ca daca vei indemna la sterilet, exista riscul sa fii lipsita toata viata de copil.),imi cer scuze ,dar nu am indemnat ,asa a dedus el.
in Pildele lui Solomon la cap.21 ,2 spune : 2. Toată calea omului este dreaptă în ochii lui, dar numai Domnul cântărește inimile
asa ca va las pe voi sa dezbateti metodele de evitare a unui posibil avort (sterilet,pastila ,prezervativ etc ) CRESTINESTE !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote