Citat:
În prealabil postat de topcat
Nu trebuie sa stie nimeni, altii decit parintii, ca respectivul copil a fost conceput artificial. Deci daca parintii nu au nici un complex in acest sens, nu va avea nici copilul. Conceperea naturala e asemanatoare cu cea artificiala, cea artificiala e chiar superioara pentru ca pot fi controlate intr-o oarecare masura bolile genetice. Cele 9 luni de zile copilul le petrece tot in pintecele mamei, deci va beneficia la fel ca ceilalti (sau poate chiar mai mult, fiind mult mai dorit ca altii conceputi din greseala) de dragostea mamei.
Intr-adevar, acum 2000 de ani nu s-a binecuvintat aceasta concepere, in eprubeta, dar cred ca sintem cu totii de acord ca motivele au fost obiective :)
|
Nu cred ca sunt cazuri în care sa stie doar parintii, rudele si cunoscutii stiu de problema lor de obicei.
Si chiar daca copilul nu ar afla, el s-ar dezvolta cu lipsuri în personalitate fiindca atitudinea parintilor fata de el ar fi conditionata de decizia de a-i ascunde acel lucru.
Expresia "copil în eprubeta" e peiorativa si nu degeaba. Vorbim teoretic dar practic, repet, nimeni nu ar vrea sa fie nascut astfel.