View Single Post
Vechi 13.10.2009, 09:46:44
elenavioletacocos's Avatar
elenavioletacocos elenavioletacocos is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Nu cred ca sunt cazuri în care sa stie doar parintii, rudele si cunoscutii stiu de problema lor de obicei.

Si chiar daca copilul nu ar afla, el s-ar dezvolta cu lipsuri în personalitate fiindca atitudinea parintilor fata de el ar fi conditionata de decizia de a-i ascunde acel lucru.

Expresia "copil în eprubeta" e peiorativa si nu degeaba. Vorbim teoretic dar practic, repet, nimeni nu ar vrea sa fie nascut astfel.
eu ma incred in D-zeu ca ma va ajuta sa ii pot explica copilului meu de ce am ales metoda FIV pentru a-l aduce pe lume (asta dc voi ajunge sa apelez la FIV,poate nu va fii nevoie,doar Doamne stie ),si in sufletul meu stiu ca Doamne nu ma va abandona ! voi avea puterea sa ii explic copilului cat de mult l-am dorit si iubit inainte de a exista !!! nu i-as ascunde ,din contra i-as enumera toate motivele pt care am luat decizia ,deci ceea ce spui tu mi se pare ....
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
Reply With Quote