Citat:
În prealabil postat de adimari
Cred ca in ziua de astazi , nu mai stie tanarul/a cum sa procedeze.Sa asculte invatatura Sfintei Biserici sau sa se adapteze "vremurilor".Eu pot sa zic ca am ales prima varianta, dar acum ma intreb daca am procedat corect , inima imi spune DA , dar cand mai ies la cate un suc cu un "viitor pretedent", si iar la un suc , si tot asa , si ajungem la acest subiect si aud ca ar fi <primul> "fuge , neprivind in urma".Si chiar de la prima intalnire , ma intreaba , care este motivul pt care sunt necasatorita?,si tot ei imi dau raspunsul-sigur ascund cine stie ce secrete , fie sunt virgina.Eu cred ,ca totusi , il voi gasi , pe cel care sa ma inteleaga si sa ma accepte langa el.
|
si totusi nu e suficient sa fii virgina... mai exista si alte virtuti... si uneori, virginitatea poate ascunde in spatele ei multe alte pacate...
sa nu ma intelegi gresit. nu ma refer la tine. ci o spun la modul general.
e adevarat ca asta poate speria orice barbat care nu cunoaste cat de cat invataturile Bisericii. si singura ta sansa e sa gasesti pe cineva care sa te respecte pentru asta. care sa o considere o virtute si nu un impediment.
eu unul, iti pot spune ca esti mai puternica decat oricine s-a "adaptat". ca n-ai pierdut nimic. iar forta si bogatia unui om nu sta in numarul de "adaptari" ci in a rezista tentatiilor vremurilor noastre.
iar asteptarea iti va fi rasplatita.
Doamne ajuta!