21.02.2006, 21:10:28
|
Junior Member
|
|
Data înregistrării: 28.01.2006
|
|
Citat:
În prealabil postat de Orthodox
Scuze pentru diacritice. Reiau citatul: "O tanara mama statea impreuna cu fiul sau pe o bancheta a metroului, în faţa unei batrane. Baiatul s-a apropiat de batrana şi a inceput sa o loveasca de mai multe ori cu piciorul. Aceasta, suparata, s-a adresat mamei: «Ma scuzati, dar nu credeti ca ar trebui sa va cumintiti fiul, pentru ca, daca nu o faceti dumneavoastra, o voi face eu, cu o palma la fund». Femeia i-a raspuns: «Este liber sa faca ceea ce doreste. În plus, legea nu ne permite sa batem copiii, iar dacă il atingeti, voi cere sa va aresteze!». Baietelul a continuat sa o loveasca pe biata batrana pana ce metroul a ajuns intr-o statie aglomerata. Aici, o tanara care statea pe bancheta din fata femeii s-a ridicat sa coboare. Era imbracata în stil punk, cu parul rosu si verde, aranjat în forma de spirale si tepi, cu inel de aur în nas si cu cizme negre inalte. Cand a trecut prin fata mamei copilului neastamparat, în drum spre usa de iesire a metroului, i-a scuipat în fata, spunandu-i: «Si nenorocita de maica-mea m-a crescut în libertate»” (Arhiepiscopul Hrisostom de Etna, Elemente de Psihologie Pastorala Ortodoxa, p. 132).
|
am trait printre astfel de oameni si nu am cunoscut UNUL caruia sa-i para rau de cum a ajuns. nici macar unul singur. ba din contra, sunt mandri de ei. si sunt mandru de mine, ca am avut ocazia sa-i cunosc. cat despre cel cu baiatul de 15 ani: spune-mi ce formatii rock asculta, ca sa-ti spun daca mai ai vreo sansa. daca s-a dat deja pe formatii gen cradle of filth...atunci sunt slabe sanse sa-l salvezi.
|