Subiect: Grupe de sange!
View Single Post
Vechi 13.10.2009, 16:15:09
Sotacap Sotacap is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.10.2009
Implicit

Salut.

Pot sa dau exemplu din familia mea?

Tata are grupul sanguin AB iar mama are grupul sanguin A.
Eu si cu cei 2 frati mai mari ai mei avem toti B+. Sansa sa se fii intamplat asta chiar doar la unu din noi era MINIMA gandind dupa genetica de azi apoi toti 3.

Deci, daca la inceput toti aveau AB e normal si usor ca in timp sa fii fost toti cu diferite grupuri sanguine.

Grupul sanguin 0 (zero) se poate intalni oriunde, oricum, cu toate ca sansa este mai mica. Dar acela fiind donator universal se poate naste si din 2 parinti cu grupul sangvin AB.

Tu cauti raspunsuri exotice, explicatii superbe si lucruri care sunt deja mult prea normale pentru un om ca sa se mai gandeasca si sa le explice.

Si a da, noi nu stim nimica din tainele lui Dumnezeu si nu putem sa ne bagam sa zicem "cum a fost posibil asta, cum asta, asta".. Pentru ca nu stim judecatile Lui.

El este drept si perfect deci tot ce a fost creat in jurul tau a fost creat de El.
In Biblie chiar la inceput se descrie cum a fost creat cerul si pamantul. "A despartit apele de sus de apele de jos"... IN fine, din cuvintele alea ne putem da seama ca a despartit universul de pamant...

Sunt multe lucruri care oameni nu le vad, si nu vor sa le accepte pentru ca le este putin incomod, treaba lor:).

Toate cele bune. Sper sa iti fie de ajutor exemplul meu, ca sa vezi ca este posibil.
Reply With Quote