View Single Post
Vechi 13.10.2009, 17:04:23
Sotacap Sotacap is offline
Junior Member

Data înregistrării: 13.10.2009
Implicit

Vai vai, eu nu va inteleg ce atata discutii inutile!

Da, pana acuma un an si ceva mai toate lucrurile erau piratate. Acuma tot softul care il am pe calculator e legal. Primul rand ca sunt obligat la scoala sa am licente legale pe laptop, altfel nu am voie sa dau examenele..
Si in al doilea rand ca folosesc o gramada de programe open source. Ca daca as folosi standardul "microsoft" si toate cele.. As plati o gramada de bani pentru lucruri care merg doar pe jumatate, si cand apare o versiune noua trebuie sa platesc pt upgrade!(ce idiotenie!)
Asa mai bine ar fii daca bani pentru orice soft i-am dona acelora care lucreaza pentru lucruri open source (sursa deschisa, gratuita..)..

IN fine, Windows VS LInux este deja absolut.. Daca toti am fii inceput sa lucram cu Linux, ziceam de windows ca e greu etc.. Totul de pinde unde si cu ce incepi. Linux este pentru aceia care vor sa invete, sa experimenteze. Ubuntu fiind distributia cea mai usoara, este chiar mai placut de a lucra cu Ubuntu decat cu Windows! Pentru ca ai installer grafic sau dai o comanda si poti downloada un program de care ai nevoie si pe windows ti-ar lua zile pana ai gasi o alternativa buna si gratuita.

Oricum, sa nu ne adancim in structura.. Se stie ca orice distributie de linux folosita cu utilizatorul non root este mai sigura decat orice windows va fii scos vreodata pe piata...

Software-ul este legal.. ce am ilegal..este hmm..:)) muzica si uneori filmele.... cu toate ca uneori mai cumpar si cate un dvd cand pretul este rezonabil 20 lei... etc..
Siasa, stati voi linistiti ca toate firmele astea fac la bani pentru toate... si copiaza mult unele de la altele.

Ce imi displace la windows este faptul ca mereu baga standarde noi si proprii(adica fura standarde existente si le modifica).. si asa multi oameni raman pe dinafara.
Office 2007 are docx-ul ala...
Reply With Quote