Citat:
Īn prealabil postat de ichim
De curand am avut un mare necaz, mi-a murit mama. Sunt mahnit ca nu o visez... As fi vrut sa stiu ce se intampla dupa moarte.
Multumesc mult tuturor!
Doamne Ajuta!
laurentiu
|
IUBITUL MEU FRARE cauta ce spune Sf. Apostol Pavel la -II- corint. cap 12vers2 ca a fost rapit pana la al treile cer ,raiul sau cerul este locul de desfatare a dreptilor a implinitorilor poruncilor lui dumnezeu,un loc unde sebucurade o fericire atat de mare ,,pe care ochiul nu a vazuto vreodata si urechea nu a auzito si la inima omului nu sa suit -I-corin.cap.2vers.9unde este vederea fata catre fata DUMNEZEU SI OM -I-corin.cap.13vers12 intariti prin lumina slavei si anstare sa suporte luminile iintei divine ei contempla adorabila treime Ei o cunosc pre cum si ei sint cunoscutise satura de aceasta veata vesnica cu aceasta cunoastere desavarsita a TATALUI A FIULUI SI A SFINTULUI DUH , Ei il poseda pe DUMNEZEU acolo la ceruri si pre cum el este al lor asa si ei sint ai lui vezi apocalipsa cap.19vers7-9 fericirea sfintilor lui DUMNEZEU nu este la toti la fel ficare va lua dupa jertfa si osteneala lui vezi -I- corint-cap3,8 .In casa tatalui meu sant multe locasuri(ioan14,2) adica sint mai stralucite unele de cat altele vezi frate meu ca numai putin cautam in Sfinta Scriptura sau B I B L I E si gasim raspuns la toate framantarile noaste si cerind de la BUNUL DUMNEZEU IN NUMELE PREA SFINTULUI SAU FIU CU CREDINTA CA VMO PRIMI LE SI PRIMIM AMIN AMIN AMIN DOMNUL SA TE ABE IN PAZA LUI SI PE TINE SI PE NOI TOTI CE VETUIM PE ACSE PAMINT SLAVA TATALUI SI FIULUI SI SFINTULUI DUH AMIN AMIN AMIN SLAVA TIE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVA TIE ++++++++++++