Citat:
În prealabil postat de Noesisaa
Sa stii ca am ras de una singura. Ai dreptate :D Iapa cu manji cu dungi.  Si eu m-am cam saturat. Si ma gandesc -- oare asa o fi toata lumea?
|
Da, si pe mine m-a amuzat copios concluzia lui Fani, dar sper sa nu plece , caci mi se pare ca este cea mai in masura sa apere ideologia celor care nu stau cu capul in nisip, astfel o face cu argumente teologice, dar si cu simtaminte adevarat pioase, dar nu ingropate intr-o habotnicie hilara, dupa cum se vede.
Daca te hotarasti, totusi, sa pleci , draga Fani, sper sa iei adresa mea de mess., chiar daca nu prea obisnuiesc sa stau pe-acolo, imi face o deosebita placere sa cunosc un om cu capul pe umeri si, bine-nteles, inteligenta ca tine.
...dupa atentionarile de pe forum eu ar trebui sa fi facut dragoste cu sotul meu doar o data in cei zece ani de cand ne cunoastem, caci, de !...avem numai un pui . Ce stupid suna ! ! ! Oare cei care emit astfel de teorii se aud pe sine ?
Si inca ceva, eu nu am auzit nici un preot care sa-mi spuna ca trebuie sa ma unesc cu sotul meu doar pentru a procrea...nici macar unul, si cunosc o gramada. Pana la urma, barbatii ce au de spus ? Culmea , chiar ei emit astfel de idei, taman disperarea naturii sexuale pe pamant...