Citat:
În prealabil postat de condor
Nu se discuta despre semnificatia postului (pe care o cunoastem si noi) ci despre modul cum se posteste. Va laudati cu "posturi lungi si aspre". V-am aratat ca ceea ce dvs. numiti "aspru", pentru altii este un mod de viata sanatos.
Revin la o nedumerire a mea, pe care ati ocolit-o (postand acea "poliloghie" inutila).
Ce vrea sa insemne "postul simplu" si "postul negru"? Eu stiu ca , din punct de vedere fizic, postul este de un singur fel si inseamna abtinerea de la hrana (in totalitate - dupa modelul Mantuitorului).
Va pun o intrebare ajutatoare: cum poate posti (in viziunea dvs.) un vegan (care se hraneste numai cu vegetale)?
Iar, in ceea ce priveste postul in adevaratul sau inteles, gasiti o explicatie foarte frumoasa si plina de Duh, in Sfanta Scriptura. Vezi Isaia cap. 58 incepand cu versetul 3.
|
condor tz tz tz ...ma uimesti ...tu vorbesti de lauda ?? mie mi-ar fi rusine in locul tau ! pt unii din altii(voi) stilul de viata sanatos de care zici tu e o mare abureala ! sa iti spun cum sunt crescuti si educati anumiti copii din cultul voastru ,cu pizza si ore intregi in fata calculatorului etc ,copil care la 9 ani e plin de celulita ??? sau fata care la 14 ani e mai grasa ca mine (eu am 30 de ani ) si vand aceeasi boala ca mine ,nu este tinuta sub tratament si control ,si dieta si sport ?
dar fie ca tine ,voi sunteti cei mai cei ! ce iti mai doresti de la noi ,pacatosii ? botezul nostru in minciuna voastra ? never ....
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro