Citat:
În prealabil postat de heaven
Vorbeam doar in cazul in care nu s-ar putea sa ii ai pe ai tai,Doamne fereste.Eu iti doresc sa ai cat mai multi.
Deci,doar in acel caz te intreb.Daca iubesti copiii,de ce nu?Nu ai putea ingriji si iubi pe unii care nu ar fi din sangele tau?
Sper sa nu ti se para impertinenta intrebarea,insa incerc sa inteleg anumite lucruri.
Multumesc frumos!
|
Daca D-zeu nu imi da copil inseamna ca are motivele lui: poate boala mea sa il faca cu handicap,sau sa nu fiu o mama buna ,sau sotul meu sa nu fie un tata bun,sau ...doar EL stie motivele ! si atunci de ce sa infiez ? nu as putea ...pentru ca imi doresc atat de mult sa il simt cum creste in mine ,sa traiesc din plin cu el cele 9 luni ...nu ! nu cred ca ma poti intelege ,nici nu iti cer, nici tie ,nici altcuiva sa o faca ! asta simt eu ! daca este gresit sau este bine ,doar D-zeu stie ,doar EL ma poate lumina !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro