View Single Post
Vechi 14.10.2009, 12:30:31
pacatosul's Avatar
pacatosul pacatosul is offline
Member

Data înregistrării: 06.02.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit Onanie!

Da mare dreptate ai vsovi nu am avrut sa ma laud(desi eu sunt un trufas,laudaros si mandru) ca m-am lasat de fapta,caci gandul tot neputincios ramane.Pacatos tot sunt mai mult acuma decat atuncia.
Multumesc Domnului caci prin mila Lui am reusit sa ma las de aceasta fapta,nu prin puterile mele.
Vroiam doar sa arat,caci acesta pacat mare este si te poate schimba in mod foarte negativ,precum si infranarea iti poate aduce rod bun la vremea lui,dar asta nu sta in putintele noastre,ci in mila Domnului care cu rugaciunile tuturor Sfintilor si Sfintei Fecioare Maria ne poate indrepta si a ne ajuta sa nu mai cadem in ispita.Si sunt constient ca diavolul si trupul meu e foarte neputincios si oricand pot cadea in prapastia pacatului din nou,insa ma rog Domnului ca aceasta sa nu se intample.Acesta este un pacat groaznic onania si cei ce nu constientizeaza acest lucru sunt prinsi in jocul diavolului,caci le orbeste mintea a nu vedea patima aceasta cat de groaznica este.
Nu vorbesc ca un ipocrit nestiind despre ce e vorba ,caci si eu am trecut prin aceleasi ganduri si stiu cum e,doar Bunul Dumnezeu te poate ajuta sa te intorci din pacatele tale,aceasta nu e putinta umana.
Sa-ti dea Domnul vsovi toate cele de folos sufletului,sa te lumineze,sa te ajuta in neputintele tale sa te binecuvinteze,sa-ti ierte greselile si sa te pomeneasca intr-un Mare Imparatia Sa si pe toti cei care ati cazut in pacatul acesta si pe toti frati mei intr-un credinta Domnul sa va miluiasca! Doamne ajuta!