View Single Post
Vechi 14.10.2009, 12:38:44
veveritza
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vsovi Vezi mesajul
poi pacatosule, tu dupa un an crezi ca ai reushit ceea ce eu n-am reushit dupa 33? ca ai promis, ai jurat? poi a zis Domnul sa nu juram nici pe cer shi nici pe pamant ca shtia El ca precis cadem in mandrie din pricina asta, iar mandria e mai mare mallahienism decat toate la un loc fiindca e trufie bat-o s-o bata... deci de aia zic, ca degeaba ai oprit mana ca ochiul e imposibil de oprit... iar alunecarile oqlulhului interesate spre cercetari sodomic-gomorice din intamplare, ca un pui de pui de aduleu... nevinovat... shi fireshte, pentru dragoste... dragostea cea mare... indragostirea de pofte shi placeri... asta e mai imposibil decat imposibilul insushi, deci eu n-am reushit pana astazi sa opresc alunecarile nalucitoare ale curiozitatzii inspre prapastia din decoltee sau dupa pieile alea ranjitoare ale formelor... apucandu-ma mereu un entuziasm feroce... pentru fericirea shi starea aia pentru care imi vine sa lepad pe oricine... in mod dobitocesc shi indobitocitor ca din nepasare ash vrea sa ma arunc in mare shi sa stau la soare ca o pluta aratandu-mi podoabele la toata plaja inchipuita in ascuns asha ca nishte bube dulci care ma mananca... asha ca nishte poame... oasebite...

deci e tregedie mare cu oqlulhul ca e atras zice el shi ca apare... din patima slavei de la oameni nalucirile splendide ale nimfomaniei de a-shi pleca ei urechea ce pacatuieshte crezand ca e responsabila, plecand-o la barfele trufashe din sn... desfranari cu addvocate shi justitziari, caveleri eroici pripitzi shi in natangia lor, mari acuzatori explozivi in nemultzumirea lor imputernicita plina de credutilintza shi putoare oare soare shi cu amploare... ispistetzit acceleranta in cele bine ascunse... de "baietzii buni" (oamenii de la asigurari)

deci daca ai reushit sa te abtzi nu te mandri ca vei trufi... curand curand... sa shtii.

iar despre viitor shi castitate? cum da Dumnezeu dar tu cauta sa iubeshti din dragoste shi nesilit de nimeni... ca minteresuleului poarta fesul shi te trezeshti incurcat ... de dracul prin clatiri de la starea ta, cu indreptari... cum ma apuca shi pe mine grija cea mare... pe cine vreau sa pacalesc? caci dragostea nu se bucura de nedreptate, razbunare, de raul altuia shi nu cauta ale sale ci ea se bucura de Adevar... fara interese marshave... fara sa ashtepte rasplatzi desharte...

iar duhovnici gaseshti in fiecare Biserica shi Manastire... caci nu numai omul e slujitor ci "Duhul Tau Cel Bun ma va povatzui la pamantul dreptatzii"... iar dreptatea lui Dumnezeu este aia ca Dumnezeu se milostiveshte de cine voieshte, ca pana shi de iuda iscarioteanul s-a milostivit, dar n-a mai venit... ci a preferat o solutzie ispistetzita... s-a temut ca orgoliul slavei de la oameni sa nu cumva sa-i fie frustrat ca shi-ar calca peste mandrie... recunoscand ca mai fura din punga cu galbeni shi argintzi... din punga cu babani... din cand in cand ... shi shi-a atarnat starvul in vitrina istoriei... dar creanga n-a tzinut, s-a rupt shi cazand mortul umflat ce balenganea in vant a crapat trupul 'copt' iar matzele s-au imprashtiat in tzarina aia blestemata...

deci "el se jura ca nu fura shi l-am prins cu ratza-n gura"... ala ce se socoteshte pe sine vrednic shi se crede sfintzishor... la mine ma refer... ori la scariot, iscariotean pardon. Deci te roaga shi pentru mine mult mai pacatosul shi impotentul ca tine, ca eu n-am reushit inca sa ma abtziu ca eu incerc sa renuntz ca abstinentza defapt ishi pastreaza fortzele pentru noaptea cea mare a orgiilor diaboliceshti, deci te roaga daca zici ca ai trecut inaintea mea...ca sa ma pot dezvatza shi eu de narav cu ajutor de sus... ca daca zici ca tu ai reushit atunci poate ai vreme sa te rogi shi pentru mine ca fireshte ca shtiu ca ne-ai povestit nu ca sa te lauzi ci ca sa ne dai o nadejde ca se poate, din sinceritate... deci eu te cred ca se poate dar eu pacatosul shi tristul inseamna, atunci inseamna, ca am ramas blocat intre nishte spatzii, intre dimensiuni... intre vise shi nascocociri... intre filme shi reviste... intre simtziri... plătoniciace... intre clipe efemere... mere, mere... nu mai mere... ca e otravite.

Vsovi, lasa baiatul in pace nu-l mai ameti de cap asa cum stii tu sa faci in stilul tau caracteristic; el are doar 17 ani si poate face pocainta iar ajutorul i-a venit mai repede decat tie; stii tu, cu cat rugina este mai subtire cu atat se freaca mai usor; asa ca nu e de mirare la tine, ai mai mult de frecat la rugina; insa ma indoiesc ca la Pucioasa se practica frecusul ruginei!