View Single Post
Vechi 14.10.2009, 14:42:40
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de topcat Vezi mesajul
Si ca voi, astia care mai aruncati cite o firmitura si maimutelor, nu aveti coloana?
Exista mai multe motive pentru care un credincios nu dialogheaza cu un ateu, nu sint sigur ca cel ales de zaharia este asta.

Nu e vorba de tonul epocii. E vorba ca oamenii de atunci erau la fel de convinsi, ca cei de acum, ca le vorbeste insusi Dzeu.
Ehe, Topcat... Daca eu vedeam in tine maimutzica de la semnatura, nici nu ma sinchiseam... Uite, vezi, dl Zaharia ti-a spus frate (si nu cred ca are un frate maimuta). Uite, ia o pilda despre oameni si animale care mi se pare mie ca e potrivita in context:

Și iată o femeie cananeiancă, din acele ținuturi, ieșind striga, zicând: Miluiește-mă, Doamne, Fiul lui David! Fiica mea este rău chinuită de demon.
23. El însă nu i-a răspuns nici un cuvânt; și apropiindu-se, ucenicii Lui Îl rugau, zicând: Slobozește-o, că strigă în urma noastră.
24. Iar El, răspunzând, a zis: Nu sunt trimis decât către oile cele pierdute ale casei lui Israel.
25. Iar ea, venind, s-a închinat Lui, zicând: Doamne, ajută-mă.
26. El însă, răspunzând, i-a zis: Nu este bine să iei pâinea copiilor și s-o arunci câinilor.
27. Dar ea a zis: Da, Doamne, dar și câinii mănâncă din fărâmiturile care cad de la masa stăpânilor lor.
28. Atunci, răspunzând, Iisus i-a zis: O, femeie, mare este credința ta; fie ție după cum voiești. Și s-a tămăduit fiica ei în ceasul acela.

Nu stiu eu cat de convinsi erau oamenii din pasajul tau, dar vad cat de convinsa era femeia asta.