Citat:
Īn prealabil postat de ginutzzza_dolce
[color=red]Salut! Am si eu o problema ...sunt cu un musulman de vreo 6 luni pe care il iubesc si el ma iubeste foarte mult ...vrea sa ne casatorim si eu sa trec la religia lui si nu stiu ce sa fac...eu sunt de parere k exista decat un singur D-zeu ...dar nu stiu! Sincer il iubesc si nu as fi crezut vreodata sa ajung sa fac asta dar simt k suntem facuti unul pt celalat! daca este cineva care imi poate spune mai multe despre asta astept...in concluzie m`ar interesa sa stiu daca este pacat sa ma convertesc la o alta religie!!! multumesc
|
Gina, sa sti ca pentru casatoria cu un musulman femeia crestina/iudaica nu trebuie sa se converteasca. Asta spune islamul, iar din prisma crestinismului este unul dintre cele mai grave pacate impotriva Duhului Sfant. Iar daca el iti cere sa te convertesti, eu un egoist fara masura.
Incepe cu astfel de conditii, mai tarziu doar lat nu-ti pune...Iar prin casatorie capeti un partener de viata, nu un sef care sa-ti determine fiecare miscare. Iubirea e boala grea...dar cand vei cobori toate scuturile, vei deveni doar o victima a propriilor alegeri...
O relatie implica compromisul, dar nu lipsa de demnitate...