Citat:
În prealabil postat de topcat
Acum, serios, spune-mi un nume de medic care a spus ca a cautat si nu a gasit explicatia. Una e sa fi uimit si alta sa nu gasesti explicatie sau sa spui ca e imposibil.
Ar fi fost o minune, intradevar, daca ar fi pierdut jumatate de creier cind era mai mare.
|
Topcat , tu ai auzit de hemisferectomie?Ai citit vreo carte scrisa de doctorul neurochirurg Ben Carson?
Eu am citit si iti recomand si tie sa citesti "Maini inzestrate" si "Gandeste Cutezator"
Ben Carson a reusit sa faca prima operatie reusita de separare a unor gemeni siamezi.
Tot Ben Carson a facut si probabil inca face operatii de hemisferectomie .O astfel de operatie consta in extirparea unei jumatati din creierul pacientului, care a fost afectat de o tumoare .
In mod miraculos,pacientul poate avea orice varsta,iar in urma operatiei va constata ca nu a uitat nimic din trecutul sau,deoarece cealalta jumatate de creier a preluat functiile de la cea extirpata.
In urma unor miracole in alte tipuri de operatii pe creier , dl doctor s-a convins ca exista DUMNEZEU si ca ii asculta rugaciunile,ajutandu-l in ceea ce este esential pentru supravietuirea pacientilor,adica reusita operatiei.