View Single Post
Vechi 15.10.2009, 12:17:18
ioan_strainul
Guest

Implicit Menirea omului pe pamant

DOAMNE SI STAPINUL VETI MELE DUHUL TRINDAVII SI AL GRAIRI DESARTE NU MIL DA MIE ,IAR DUHUL BLINDETI AL DRAGOSTEI DE TINE SI DE APROAPELE DUHULSMERINIEI DUHUL BUNATATI DAMIL MIE SARMANUL :
menirea omului pe acest pamant este sa faca voia lui DUMNEZEU in tot ce face si sa ceara de la DUMNEZEU in numele Prea Sfintlui sau FIU HRISTOS Domnul si MINTUITORUL nostru in primul rand minte si intelepciune vedeti ce spune BIBLIA cum se ruga Imparatul SOLOMON de si era destul de tInar cInd a fost uns ca IMPARAT<RUGiNDUSE ZICEA DOAMNE DAMI MINTE SI INTELEPCIUNE SA STIU CUM SA CONDUC PE POPORUL TAU > iar DOMNUL CE RASPUNS IA DAT CU MULT MAI MULTE ITI VOI DA AVERI NE NUMARATE SI MARIRE MARE CA VOR VENI DE LA MARGINILE PAMINTULUI SA AUDA SI SA ASCULTE INTELEPCINNEA TA
Vezi surioara mea simplitatea cu care se ruga acest vas ales al DOMNULUI nu cerea sa primeasaca averi nici alte foloase el se multumea cu aceia ca DOMNUL la ales si la pus sa conduca poporul ISRAIEL el in simplitatea lui a inteles ca aceasta este menirea lui pe pamant aceasta era voia lui DUMNEZEU cu privire la menirea lui pe pamant citeste SFINTA BIBLIE si vei gasi raspuns la intrebarile tale la framintarile tale
spune in biblie ca si peri capului ne sint numarati si unul nu cade fara vioa lui DUMNEZEU atunci oare de ce mai punem aceste intrebari am ajuns ca in timpul cInd omul a voit sa se suie la cer construind turnul lui babel omul a vrut sa vada pe DUMNEZEU de si DUMNEZEU ERA IN TOA TE SI ESTE SI ASTAZI SI VA FI CIT VA FI LUMEA ACEASTA . AMIN AMIN AMIN
DOMNUL cerului si al pamantului DOMNUL slavei sa te bine cuvinteze cu multa intelepciune si pricepere si cu veata cea VESNICA Amin Amin Amin .Slava Tatalui si Fiului si SfIntului Duh AMIN +++++++++++
Reply With Quote