Subiect: Holocaustul
View Single Post
Vechi 15.10.2009, 14:32:25
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Dar iata pentru ce nu le place unora Iistoria ...

zicand ca ei ne-au sprijinit in lupta antiotomana... shi ca e meritul lor pentru ca astazi mai exista Romania...

poi daca imi amintesc bine din povestile Iistoriei, defapt Tzarul a venit cu coada intrepicioare la Regele Romaniei Carol I cerand sa-l ajute in razboiul antiotoman din balcani promitandu-se recunoasterea independentei, ca daca nu intrau in lupta Romanii ar fi mancat bataie rushii... iar apoi s-au erijat la laurii pe care i-au smuls de pe tzeasta lui Baiazid... caci dupa razboi multzi eroi... natzionalishti fireshte.

iar in primul razboi rusii bolsevizati l-au parasit pe Ferdinand chiar la momentul culminant dand bir cu fugitzii caci Ferdinand a ramas singur sa-si apere Tzara Noastra ca rushii au fugit sa lupte ei pentru revolutia bolsevica... deci iata cum e cu ajutorul 'fratzesc'... shi mai au dupa 60 de ani de ocupatie comunista tupeul ca sa ceara sa invete copiii ca e meritul lor in luptele astea... meritul securitatii lor bolshevice fireste erijata la privilegii, asha ca la noi...

mie mi-ar fi rushine sa declar astfel de minciuni... si tot ei bolsevicii sunt nemultzumiti ca cica sunt denigrati pe nedrept in cartile de istorie... deci de aia le cenzurează... ca daca nu erau ei eram sub turci pana astazi, poi am fost sub turci sute de ani dar ne-a ajutat cineva? abea cand au avansat turcii dand atacuri prin Crimeea atunci au inceput rushii sa se gandeasca la un interes comun shi sa se lupte cu turcii ca pana atunci erau fratzi buni cu ei, facand aliantze nenumarate... in contra noastră, ca nu cumva sa avem si noi o tzara liberă... iar acum au tupeul sa vorbeasca de meritele lor la obtinerea independentei tzarii noastre milenare... asta-i buna... eventual ca poanta...

ca astia-s profesionishti...
-dar care e meseria lor?
poi sunt un fel de gigolo-goglogov-ilici...

Last edited by vsovi; 15.10.2009 at 14:41:41.
Reply With Quote