View Single Post
Vechi 15.10.2009, 15:07:15
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AndruscaCIM Vezi mesajul
Si totusi rimelul ar putea ispiti pe vreun barbat...rimelul?????? Doamne iarta-ma dar ce treaba ar avea vreun barbat sa se holbeze la genele mele in timpul Sfintei Liturghii??????????

Imitativ sau nu, ideea era ca femeile sunt obisnuite si apreciaza modelele cochete si aranjate din viata lor, in cazul in care ele exista...clar. Si eu visam de mica sa devin domnisoara, pentru a purta tocuri, cercei si tinute schic, si toate astea pentru mine. Mama chiar este modelul meu in aceasta privinta si eu personal nu apreciez femeile neingrijite...pentru ca nu vad feminitate in femeia terna si posaca. Femeia ingrijita nu inseamna deloc femeia care poarta make-up strident, tinute provocatoare sau mai stiu eu ce... dar pentru mine inseamna asortarea culorilor, texturii materialelor, hainele de calitate, cu o linie modernista, parul aranajat, folosirea cremelor, parfumului de calitate, accesorii care sa completeze tinuta, make-up discret.
Ei, sora,sora ,citindu-te mi-a venit in minte proverbul :,,linguseala este hrana prostului dar cite o data si desteptul isi inmoaie buzele in ea!".
Aceasta apropos la taria credintei si la cursele lumii in care cadem si noi cei mai ...pretentiosi !

Citind-o pe sora metanoia2 ,cu care sunt de acord, mi-am adus aminte de Caragiale,eternul nenea Iancu: ,,inteleg, tradare sa fie daca o cer interesele partidului ...dar sa o stim si noi!" Tot asa suntem si noi cei mai multi in credinta , uneori tradam .Si probabil ca si Hristos tot ca nenea Iancu spune : ,,urasc tradarea dar iubesc pe tradator" in sensul ca El ne iubeste cum nici mamele noastre nu ne iubesc si ne asteapta sa ne indreptam . Macar ca tradarile noastre sa nu fie decit pe lucruri f. mici !
Reply With Quote