@ ANDRUSCA CIM: Si totusi rimelul ar putea ispiti pe vreun barbat...rimelul?????? Doamne iarta-ma dar ce treaba ar avea vreun barbat sa se holbeze la genele mele in timpul Sfintei Liturghii??????????
Imitativ sau nu, ideea era ca femeile sunt obisnuite si apreciaza modelele cochete si aranjate din viata lor, in cazul in care ele exista...clar. Si eu visam de mica sa devin domnisoara, pentru a purta tocuri, cercei si tinute schic, si toate astea pentru mine. Mama chiar este modelul meu in aceasta privinta si eu personal nu apreciez femeile neingrijite...pentru ca nu vad feminitate in femeia terna si posaca. Femeia ingrijita nu inseamna deloc femeia care poarta make-up strident, tinute provocatoare sau mai stiu eu ce... dar pentru mine inseamna asortarea culorilor, texturii materialelor, hainele de calitate, cu o linie modernista, parul aranajat, folosirea cremelor, parfumului de calitate, accesorii care sa completeze tinuta, make-up discret.
Draga mea
De acord o femeie trebuie sa fie ingrijita, sa nu fie terna si posaca, sa-si asorteze frumos culorile, dar ce nevoie are femeia crestina de rimel si putin make-up?! Nu poate fi ingrijita sau frumoasa si in starea ei naturala?
O femeie crestina ...are ca model lumea duhovniceasca: sfintele, pe Maicuta Domnului, de ce trebuie sa adaugam ceva la ceea ce a creionat D-zeu?! Ca sa ascundem ce?... realitatea noastra?
Eu cred ca pentru Hristos pe care ni L-am ales ca Domn si D-zeu toti/toate de pe forum (sau aproape toti!)nu trebuie sa ne imbracam in sac ca sa fim femei crestinedar nici
nu avem nevoie sa fim aranjate si cochete ci doar naturale si imbracate simplu si frumos!
|