Citat:
În prealabil postat de Marimira
Draga mea
De acord o femeie trebuie sa fie ingrijita, sa nu fie terna si posaca, sa-si asorteze frumos culorile, dar ce nevoie are femeia crestina de rimel si putin make-up?! Nu poate fi ingrijita sau frumoasa si in starea ei naturala?
O femeie crestina ...are ca model lumea duhovniceasca: sfintele, pe Maicuta Domnului, de ce trebuie sa adaugam ceva la ceea ce a creionat D-zeu?! Ca sa ascundem ce?... realitatea noastra?
Eu cred ca pentru Hristos pe care ni L-am ales ca Domn si D-zeu toti/toate de pe forum (sau aproape toti!)nu trebuie sa ne imbracam in sac ca sa fim femei crestinedar nici
nu avem nevoie sa fim aranjate si cochete ci doar naturale si imbracate simplu si frumos!
|
Bine, asta e optiunea fiecarei femei in parte. Nu am spus ca rimelul ar trebui sa nu lipseasca de pe fata femeii crestine, dar e exagerat de acum sa se ajunga la tinuta ideala a femeii crestine in vederea neispitirii barbatului. Pe mine nu ma intereseaza ispitele barbatilor, pentru ca ele nu au nici o noima, ei se uita si cauta ispitele atat in femeile imbracate neadecvat cat si in cele imbracate pana in gat.
Notiunile de natural si simplu mi le stabilesc eu, asa cum ni le stabilim practic fiecare dintre noi.
Fiecare cu gusturile lui, dar nici sa exageram de acum, cum cei care se imbraca la panarama constituie prototipul crestinului induhovnicit. Daca e sa dezbatem tinuta barbatului crestin induhovnicit "care le pune pe cele duhovnicesti in fata celor lumesti", sa avem pardon dar putea sa scrie la Biblie ca partenerul ideal este cel cu pantaloni de arlechin si stransi punga de brau, barba explodata, parul slinos si prins cu un elastic crem, pantofi ca niste broaste testoase sau sandale cu soseta...ca e clar ca ramaneam mai bine nemaritata decat alaturi de un asa exemplar induhovnicit si imbracat la marea lipsa de stil =)).