View Single Post
Vechi 15.10.2009, 20:58:56
condor
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Cum sunt mincinoase daca si fratii tai de pe site-uri adventiste le recunosc? dar incearca sa le musamalizeze si sa le schimbe intelesul;ia verifica si vezi din ce secta faci parte sectare... Combinat cu un site adventist le-am adus in discutie.
Uite-l http://www.adventist.ro/convingeri/d...implinite.html

Ce mai zici acum?
Ce inseamna "combinat de pe un site adventist, le-am adus in discutie"? Din cate observ, de pe site-ul adventist ati selectat anumite afrimatii ale Ellenei White, fara sa postati si explicatiile acelor afirmatii (aflate pe acelasi site). Ati preferat explicatiile acuzatoare de pe alt site.

Era mai simplu sa postati de la bun inceput link-ul de pe site-ul adventist. Era mai cinstit. Nu era nevoie de "combinatia dvs."

In alta ordine de idei: adventistii stiu ca Ellen White a facut si unele greseli (le-a recunoscut chiar ea). Si profetul Natan a gresit cand l-a indemnat pe David sa construiasca Templul: "Du-te si fa ce ai in inima, caci Domnul este cu tine" (2 Samuel 7:3). Apoi a fost nevoit sa-i spuna lui David, ca a fost o greseala: nu David ci fiul sau (Solomon) va construi Templul.

Problema este ca in spinarea Ellenei White se pun unele greseli facute in adolescenta, cand era o simpla credincioasa metodista, fara veleitati profetice. Pur si simplu avea o credinta dupa cum a fost educata in familie si in biserica metodista.

De asemenea, tin sa va spun ca nu toti adventistii au incredere in scrierile Ellenei White (puteti vedea aceasta in discutiile purtate pe forumul azs). Dar toti cred ceea ce spune Sfanta Scriptura.

Pentru incheiere, va supun atentie o profetie facuta de Sfantul Apostol Pavel si va rog sa-l judecati si pe el in maniera dvs. Sfantul Apostol vorbeste despre o revenire a lui Hristos chiar in timpul vietii sale (adica, sec 1): "Noi cei vii care vom fi ramas..." - spune Apostolul Pavel, facand referire la cele ce se vor intampla la revenirea Domnului(1 Tesaloniceni 4:17). Cum comentati aceasta afirmatie a Sfantului Apostol?