Caut duhovnic!
Am o mare rugaminte. Pentru cei care locuiesc in Brasov sau prin imprejurimi. As fi vrut sa ajut pe cineva drag sufletului meu sa-si gaseasca un duhovnic. Pana acum (imi spunea aseara) obisnuia sa mearga inainte de Paste, intr-un grup mai mare la o biserca din zona, iar preotul ii lua pe fiecare-n parte si ii intreba: "Te rogi seara?" "De obicei, da!" "Faci bine altora?" "Da, incerc!" "Pacate mari, ai?" "Ca tot omu', parinte!" "Iti pare rau de ce-ai facut?" "Da!" "Ai tinut post?" "Da, ultimile 3 zile!" "Ramai sa primesti Sfanta Impartasanie!"
Persoana cu care am vorbit (si care are un mare necaz in familie peste care acum ar dori tare mult sa treaca) a ramas cu un gust amar nu numai pentru faptul ca nu simte nici o eliberare cand iese din biserica, dar mai ales ca preotii din ziua de azi nu mai au puterea sa ne dea incredere si speranta! Am incercat s-o conving ca dimpotriva, sunt foarte multi preoti cu har care si-au inteles menirea. Daca cineva stie un astfel de preot, in Brasov, sau o manastire in jurul Brasovului v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta (eventual pe privat daca nu se doreste o popularizare a lui!)
Multumesc mult pentru ajutor.
P.S. - Eventual, daca e nevoie, pot da mai multe amanunte pe privat si va asigur ca persoana chiar are nevoie de un astfel de duhovnic si il doreste din toata inima!
Doamne ajuta!
|