Subiect: Daca stie cineva
View Single Post
Vechi 16.10.2009, 11:58:49
OmuBun
Guest

Implicit Caut duhovnic!

Am o mare rugaminte. Pentru cei care locuiesc in Brasov sau prin imprejurimi. As fi vrut sa ajut pe cineva drag sufletului meu sa-si gaseasca un duhovnic. Pana acum (imi spunea aseara) obisnuia sa mearga inainte de Paste, intr-un grup mai mare la o biserca din zona, iar preotul ii lua pe fiecare-n parte si ii intreba: "Te rogi seara?" "De obicei, da!" "Faci bine altora?" "Da, incerc!" "Pacate mari, ai?" "Ca tot omu', parinte!" "Iti pare rau de ce-ai facut?" "Da!" "Ai tinut post?" "Da, ultimile 3 zile!" "Ramai sa primesti Sfanta Impartasanie!"
Persoana cu care am vorbit (si care are un mare necaz in familie peste care acum ar dori tare mult sa treaca) a ramas cu un gust amar nu numai pentru faptul ca nu simte nici o eliberare cand iese din biserica, dar mai ales ca preotii din ziua de azi nu mai au puterea sa ne dea incredere si speranta! Am incercat s-o conving ca dimpotriva, sunt foarte multi preoti cu har care si-au inteles menirea. Daca cineva stie un astfel de preot, in Brasov, sau o manastire in jurul Brasovului v-as fi recunoscator daca m-ati ajuta (eventual pe privat daca nu se doreste o popularizare a lui!)
Multumesc mult pentru ajutor.

P.S. - Eventual, daca e nevoie, pot da mai multe amanunte pe privat si va asigur ca persoana chiar are nevoie de un astfel de duhovnic si il doreste din toata inima!
Doamne ajuta!
Reply With Quote