cititi biblia cum trebuie
daca ati citi biblia cu atentie si fara idei preconcepute, facand ,daca nu e o piatra de moara,o rugacine,care te-ar ajuta sa golesti creierul de ganduri nefolositoare,cititorii ar observa cu surpridere ca bibli nu recomanda prostia si nici sclavia.Am citit biblia de 3 ori si nici un asupritor de orice fel nu a mai avut putere asupra mea si nici ganduri rele.smerenia anseamna sa te cunosti pe tine ce esti capagil si sa intelegi cu mintea limpede ce ti se intamplaDe ex. daca imi spune cineva ca nu e buna treaba ce am facut si sunt intradevar smerita voi intelege ude am gresit[altfel voi sspune:cum isi permite el sa ma certe pe mine stie el cyne sunt eu?]sau voi itelege ca e modul in care dumnezeu imi spune ca locul meu e in alta parte iar eu trebuie doar sa-l caut.Am procedat asa si afost pperfect nu m-am suparat nici pe sef ca nu era vina lui ca Dumnezeo avea treaba cu mine un alta parte.iar legile legiutorii sunt in afara invataturilor ortodoxiei ca asa vor ei .De fapt nu se contrazic ...............Guvernantii suni plini de orgoliu ,daca le urmariti comportamentul banii si orgokiile lor guverneaza tara
|