View Single Post
Vechi 16.10.2009, 14:25:54
eclat_de_lune eclat_de_lune is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Si eu cred ca Dumnezeu nu ne invata sa fim ignoranti(cineva de pe la noi din tara, intr-o carte, spunea odata ca prostia este raul si ca raul e prostia), ci sa ne respectam demnitatea din noi-suntem dupa chipul si asemanarea Sa, nu-i asa? Si cred ca smerenia inseamna cunoasterea si asumarea propriilor limite in raport cu Dumnezeu si cu cei din jur. Cred ca un om smerit tace mai mult si vorbeste doar atunci care are o opinie destul de intemeiata fiind totusi constient ca e posibil cu toate acestea sa se insele oricand. Acestea fiind zise, poate ca si noi, eu in special, ar trebui sa vorbim doar cand avem ceva de spus- mai ales ca toate lucrurile inteligente au fost deja spuse (spunea N Iorga, pare-mi-se)
Eu nu am citit Biblia de trei ori, dar tot consider ca trebuie sa scriem cu majuscula titlul unei carti- a unei carti sfinte- si ca trebuie sa ne straduiem sa scriem corect cand vorbim altcuiva (din respect pentru cei care ne citesc, altfel, ar putea crede ca cineva incearca sa il ia peste picior). Iertare, va rog.

Last edited by eclat_de_lune; 16.10.2009 at 14:29:03. Motiv: speaking to my self
Reply With Quote