Subiect: Tinutul Secuiesc
View Single Post
Vechi 16.10.2009, 15:17:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
fratilor, astfel de discutii sunt inutile! ca si in ortodoxie. schimbi o cirta si se produce un dezastru. Din start nu trebuie tolerat si mai ales discutat ....pe aceasta tema. Ei sunt cetateni romani care locuiesc pe teritoriul Romaniei. Trebuie sa se supuna ca orice cetatean roman legilor romanesti. Etnia oricum nici ei nu si-o mai cunosc bine, ca de cand migreaza, colonizeaza, abuzeaza, vandalizeaza, abereaza, cotropesc , dusmanesc, rapesc..... nu mai sunt unguri (huni de fapt), ci un trib cu prea mult tupeu si lipsa de respect pentru o tara si un popor cum nu mai exista. De ce credeti ca s-au stabilit intr-o zona mirifica din inima Romaniei ???? Nu le place aici, sa-si faca autonomie si sa se manifeste ... pe spatiul selenar , eventual vreo gaura neagra . Ca in Hungaria nu mai au loc si se mananca intre ei . Nu stiu ce fa cautoritatile romane cu aceste grupari mafiote si instigatoare! Desteptarea !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wow,cata incisivitate...De unde se trage,din prea multa iubire crestineasca?
Eu am prieteni si multi cunoscuti in tinutul secuiesc si sunt niste oameni de nota 10.
Gospodari,muncitori,familisti,civilizati, ospitalieri.
Sunt mandri de etnia lor,insa niciodata nu s-a pus problema vreunor jigniri sau discriminari intre noi.Doamne pazeste!
Ca or fi si unii mai fanatici,probabil,insa padure fara uscaturi nu exista.
Voi ati fost vreodata in Ungaria sa vedeti la ce ani lumina dpdv al civilizatiei sunt oamenii aceia de noi?

Last edited by heaven; 16.10.2009 at 15:27:24.
Reply With Quote