Citat:
În prealabil postat de Evreulcelales
Sa dea Dumnezeu sa te vindeci de ura,mojicie si lipsa de intelegere. Amin.
Nu vezi dumneata ca nici azi nu se inghesuie lumea sa discute cu tine? Asta nu iti aprinde o lumina rosie?
|
ba da, dare e roshie doar langa lance ca apoi e galbena shi albastra, iar deasupra zice asha un vultur cu o cruce shi o sabie cu doua taishuri in ghiare: "nihil sine deo" ... poi tuturor le este frica sa traiasca adevarul despre care doar se multzumesc sa vorbesca...
deci n-am nevoie de nimeni cu care sa vorbesc in deshert... asha ca e mai bine ca ma evita ca precis le-ash incurca mintzile, nu numai limbile... asha cum ai patzit dumneata citind mereu ce am postat... deci pana la urma dumneata eshti singurul Meu prieten... shi amandoi ne simtzim in pushcaria Adevarului exact ca intr-o legiune de legionari... poi nu de la lege vine denumirea asta? deci mai bine legionar decat 'sanitar' care te interneaza la senatoriul pacatuirilor, deshi tzi-am mai zis ca legionarii erau creshtini absurzi, ca ei credeau ca creshtinismul e o forma natzionalista de razbunare, formand mici justitziari care se credeau pe ei sfintzishori sau vrednici, chiar eroi, jertfindu-se cica din eroism... poi ei n-au auzit cuvantul catre farisei shi saduchei al Domnului?:
"mergetzi de invatzati ce inseamna Mila caci nu am venit sa oasnadesc pe cei pacatoshi" sau cum zicea shi mai demult: "Mila voiesc shi nu jertfe" caci degeaba aducetzi jertfe mereu daca inima va sta la idolii pacatelor, la vipvipuri... daca inima voastra e departe de Mine...
deci mersi ca macar nu-mi doreshti raul ca eu inca nu m-am vindecat de a ma bucura de raul altuia... mereu o patzesc ca shi cum ash fi avut o shansa ca prin furaciune sa capat un privilegi... iar cum mie mi-e frica sa fur de la hotzi, atunci nu e mai simplu sa furi de la Dumnezeu? shi asha patzesc, fur de la copii, babe shi batrani, le fur demnitatea printr-o atitudine deasupritoare... shi decum ii vad deja incep sa trufesc invatzandu-i cum sa ...... una alta... de parca n-ar shti ei... clatindu-i defapt de la starea lor cu indreptari... ca pe fetitze le poftesc cu ochiul din prima... deci vezi... sunt putred pe dinlauntru... asha ca imi foloseshte urarea ta... numai sa te auda Domnul ca Domnul chiar daca aude glasul oricarui pacatos nu asculta decat de sfintzi shi lor le implineshte cererile... asha ca itzi zic shi eu cum a zis Moise faraonului: sa fie asha cum ai spus, shi in cazul tau shi in al meu... dar noi vom pazi ushile shi ferestrele fiind plini peretzii de icoane... shi fiiind unse... dar de data asta nu cu sange ci cu mir.