Citat:
În prealabil postat de hmiron
Pai ce, CNN nu trebuie sa manance si ei o paine? E CNN cumva portavocea rigorii stiintifice in relatarea evenimentelor? E doar un fel de Antena 1 al lor, care se joaca telefonul fara fir.
Antena 1 zice "toata comunitatea stiintifica", CNN zice "medical thinking". Urmatioarea veriga in lant probabil zice "cei cativa medici care au tratat-o pe femeie".
|
Draga Hmiron,eu nu sunt medic.
Ok,in privinta antenei 1 iti inteleg opinia,desi CNN nu imi pare un fel de OTV.
Iti sugerez sa "googlesti" putin informatia,sa vezi ca stirea a fost data pe multe alte posturi tv,presa scrisa si este discutata si pe diverse siteuri din intreaga lume.
Totusi,e ca si cum ai spune ca s-a mediatizat o operatie de apendicita pentru ca nu aveau si ei ce vinde populatiei.Este clar ca este ceva "out of ordinary".
Deasemenea,postez aceste lucruri pe forum,tocmai pentru a fi dezbatute,nu am afirmat ca detin adevarul suprem.
Daca citesti,chiar am invitat si tabara scepticilor sa isi spuna punctul de vedere.
Asta daca intelegi semnificatia cuvantului "discutie".
Deasemenea,nu mi-ai raspuns:
"Daca totul este atat de banal si o simpla bomba de presa,pentru ce exista oameni cu astfel de afectiuni care nici nu supravietuiesc,dupa cum spunea un utilizator ori ajung niste legume pe viata?"