din punctul meu de vedere, fiecare zi ar trebui sa fie o sarbatoare in primul rand pentru ca ti s-a dat sansa sa te mai trezesti inca o zi. :rolleyes: ,pentru ca sunt atatea lucruri minunate pe lumea asta si noi nu avem timp sa le vedem.este dragut sa fie o zi a indragostitilor, dar si mai dragut ar fi sa fie in fiecare zi, adica nu doar o zi sa primeasca femeia flori si atentii, ci mereu sa fie intelegere intre cei doi, vorbe dulci si gesturi tandre.
marius sunt de acord cu tine ca cine iubeste femeia ii poate face cadouri oricand, dar ca dragostea nu consta in cadouri.dar la fel iti spun din punctul meu de vedere, a femeii, ca dc primesc chiar si o zambila, sau un firisor de ghiocel abia cules, fara a fi o zi speciala, imi insenineaza ziua. de ce? pt ca sunt de parere ca lucrurile mici conteaza si daca am fi atenti la micile detalii ale vietii, am fi cu totii putin mai fericiti.
p.s. aceste mici atentii cred ca pot veni si din partea femeii de multe ori, nu doar a barbatului, asta ca sa nu facem discriminari:D:D:D
|