View Single Post
Vechi 16.02.2007, 12:37:44
maya maya is offline
Member

Data înregistrării: 30.01.2007
Implicit

erzbet, ai dreptate, nu sunt cazuri izolate.si eu am destule exemple. dar asta nu inseamna ca ar fi trebuit sa recurga la avorturi. de ce?am un exemplu chiar in familie. un var care doi copii.baiatul a avut probleme mari la nastere, de aceea l-au si botezat la doar cateva sapt ca sa nu moara nebotezat. a avut la scurt timp si o fetita, care are mari probleme cu inima. a avut o operatie pe cord deschis. nu i s-au dat nici macar 2 luni de viata si se stia ca o sa aiba probleme de sanatate inca dinainte de nastere. cu toate astea,baiatul a trait si e frumusel foc si sanatos,iar fetita are 1 an si jum si o pofta de viata de i-a uimit pana si pe medici. amandoi sunt niste ingerasi de copii, cuminti si te fac sa indragostesti instantaneu de ei. Maicuta Domnului a avut grija de ei. acum sunt amandoi bine, iar fetita mai are de facut niste tratamente, dar e bine.chiar nu-mi pot imagina cum ar fi fara ei(ne viziteaza saptamanal).
si mai am exemple de genul asta.

daca crezi cu tarie ca se pot rezolva lucrurile si ai destula incredere in puterea divina,toate se aseaza in asa fel incat sa nu ne fie mai greu decat putem suporta.de cele mai multe ori, noi ne facem viata grea, nu altcineva.cred ca orice lucru se intampla cu un motiv, chiar daca noi nu-l putem vedea atunci.copii ar trebui sa fie o bucurie nu motiv de tristete.

la urma urmei, orice s-ar spune aici, fiecare este libera sa faca cum crede ca ii e mai bine, asa ca daca tu preferi sa recurgi la avirt sau alte metode de intrerupere a sarcinilor, asta alegerea ta.pe mine cel mai tare ma sperie gandul ca dc eu as face asa ceva(Doamne fereste), in momentul in care chiar o sa am copii, pacatele mele se vor rasfrange asupra lor, ceea ce ar fi ingrozitor.
Reply With Quote